Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çerkesler (Adıgeler), Yurtseverler;
22 Ekim 2010 Cuma Saat 11:21

Önümüze bakmalı, geleceğimizi örgütlemeliyiz!

Çerkesya özlemimizi ve uluslaşma irademizi bastırmak isteyenler yıllardır yine kendilerinin icat ettikleri “bir proje” gereği birlikte olduğumuz, birlikte gülüp ağladığımız, sevdiğimiz insanları şimdi bizleri duygusal baskı altına almak için kullanıyorlar.

Şu bilinmelidir ki, bu kardeşlerimizi ve dostlarımızı bize karşı kullananlar, sadece 100 yılımıza ve yüzbinlerce insanımızın asimile olmasına neden olan “bir lanet proje”yi yaşatmak istiyorlar. Dertleri bu, bahaneleri “kardeşlik, sevgi, dostluk, birlik”tir.

Biz herkesle birlik olmaya devam etmek ve Çerkes (Adıge) halkının geleceğini kardeşlerimizle birlikte örgütlemek istiyoruz. Adlarına konuşulan insanlarımızın da bu ikiyüzlü tuzağı farkettiklerinden ve bizim uluslaşmamızı destekleyeceklerinden kuşku duymuyor, “Herşey Çerkes (Adıge) Halkının Birliği, Uluslaşması ve Geleceği İçin” sloganını bizimle birlikte, aynı heyecanla ve coşkuyla haykıracaklarını biliyoruz.

Çerkesler (Adıgeler), Yurtseverler;

Teredüte düşmeyin; konuşurken sesiniz, yazarken eliniz titremesin. “İskele alabanda!” dedik ve yola koyulduk. Biz ne kadar kararlı olursak, ne kadar hızlı hareket edersek süreci o kadar az zararla atlatırız.

Gönen, Biga, Bandırma, Susurluk, Karacabey, Mustafa Kemal Paşa, Balıkesir; Düzce, Reyhanlı, Antalya, Gaziantep, Kayseri, Hamamözü, Konya, İzmir, Uzunturla, Ketence, Çorum, Maraş, Tokat ... Size Kafkas yerine aynı içerikte bir “Çerkes” gömleği giydirilmesine izin vermeyin. Derneklerimiz “Çerkes (Adıge) Dernekleri” olmalı ve ilk toplantısında “bir uluslaşma programı”nı kabul etmelidir. Bunun dışındaki hiçbir öneri veya “ortayı bulma çabası” sorunlarımızı çözmez.

Anavatanın sesine kulak vermeli, derneklerimizi “Tek Gündem”le olağanüstü toplantıya çağırmalı, Çerkes (Adıge) halkının önünü açmalıyız!

Ha Marje!

Çerkesya Yurtseverleri


Bu haber toplam 2874 defa okundu.


Bu habere yorum eklenmemiştir. İlk yorumu siz ekleyin.
Sitemizin hiçbir vakıf, dernek vs. ile ilgisi yoktur. Sitede yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır. Sitemizde yayınlanan yazı ve yorumların sorumluluğu tamamen yazarına aittir.
Siteden kaynak gösterilmeden yazı kopyalanamaz.
Copyright © Cherkessia.Net 2009 İletişim: info@cherkessia.net