Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAFFED Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı
10 Şubat 2010 Çarşamba Saat 13:27
Kafkas Dernekleri Federasyonu(KAFFED) Yönetim Kurulu toplantısı 23-24 Ocak 2010 tarihlerinde Federasyon merkezinde yapıldı.

Daha önce yapılan toplantılardan farklı olarak gündemin yoğunluğu nedeniyle toplantı iki güne yayıldı. Hava muhalefeti nedeniyle toplantıya gelemeyen yönetim kurulu üyeleri olmasına rağmen katılım yüksekti.

Toplantı gündeminde öne çıkan maddeler arasında Federasyonun maddi durumu, sorunları ve çözüm yolları, Nart dergisi, Kuzey Kafkasya Federal Bölgesinin oluşturulması ve genel olarak Kafkasya’daki son durumların değerlendirilmesi vardı.

Toplantıda ayrıca demokratik açılım süreci değerlendirilerek, izlenecek yol hakkında görüş ve düşünceler ifade edildi.  Dernek üyelerinin toplam kalitesinin yükseltilmesi doğrultusunda yapılacak olan seminer, konferans ve benzerlerinin programlaması yapıldı. Çalışma grupları ve komisyonlar belirlendi.

Başkanlar Kurulu toplantısının 28 Şubat tarihinde Düzce’de yapılmasına karar verildi.

Kaynak: http://kafkasfederasyonu.org/haber/federasyon/2010/250110_kaffed.htm

25 Ocak 2010
Cherkessia.net


Bu haber toplam 1398 defa okundu.


Bu habere yorum eklenmemiştir. İlk yorumu siz ekleyin.
Sitemizin hiçbir vakıf, dernek vs. ile ilgisi yoktur. Sitede yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır. Sitemizde yayınlanan yazı ve yorumların sorumluluğu tamamen yazarına aittir.
Siteden kaynak gösterilmeden yazı kopyalanamaz.
Copyright © Cherkessia.Net 2009 İletişim: info@cherkessia.net