Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Damir Shkezheva'nın Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme:
05 Ağustos 2020 Çarşamba Saat 20:11
Damir'in durumu ile ilgili bir bilgilendirme yapmak isterim. Sevgili Damir bayramdan birkaç gün önce aldığı kemoterapi üzerine gelişen bir enfeksiyon nedeniyle yoğun bakım ünitesinde takip ve tedavisi ediliyor idi.

 

Değerli üyelerimiz, kıymetli dostlar;

 

Damir'in durumu ile ilgili bir bilgilendirme yapmak isterim.

 

Sevgili Damir bayramdan birkaç gün önce aldığı kemoterapi üzerine gelişen bir enfeksiyon nedeniyle yoğun bakım ünitesinde takip ve tedavisi ediliyor idi. Ciddi bir enfeksiyon geçirdi ve üzerine bağırsak enfeksiyonu gelişti. Ancak şu anda her ikisi de toparlanmış görünüyor, yoğun bakımdan çok yakın bir gelecekte çıkarılmasını ve tekrar odasına alınmasını umuyoruz. Kemoterapi kürleri kaldığı yerden devam edilecek.

 

Öte yandan kardeşinin dokusu ve maalesef uyumlu olmadığı anlaşıldı. Ancak sevindirici olan şu ki Ulusal İlik Donör Bankasından uygun bir donör bulundu. Kemoterapi süreci geçilip hazır hale geldiğinde ilik bankası'ndan alınan ilik nakledilecek ve inşallah sağlığına kavuşacak.

 

Tabii ki bu süreç oldukça zor ve meşakkatli bir süreç, her türlü riski barındıran bir süreç. Ancak ailesi ve biz çok yakından takip ediyoruz, elimizden gelen her türlü desteği vermeye gayret ediyoruz.

 

Aile hepinizin iyi duygularınıza ve duanıza ihtiyaçları olduğunu söylüyor. Zaman zaman tıbbi bilgilendirmeleri devam edeceğiz.

 

Öte yandan kampanyanın başladığında açılan hesaba hemşirelerimiz oldukça yüksek teveccüh gösterdiler ancak hala ihtiyaç olduğunu belirtmek isteriz. Ayrıca o dönemde bankanın bir blokaj koyması nedeniyle bazı hemşerilerimizin gönderdikleri katkılar geri dönmüş olabilir.

 

Katkı sunan hemşerilerimiz hesaplarını kontrol etsinler lütfen, hasabına dönen hemşerilerimiz şimdi aynı İBAN numarasına tekrar gönderebilirler.

 

Şu anda teknik problem tamamen çözülmüş durumdadır. İyi haberler aldıkça sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

 

Selamlar ve teşekkürler.,

 

Kaynak: Prof. Dr. Şogen Ümit Dinçer

Cherkessia.net, 5 Ağustos 2020


Bu haber toplam 2367 defa okundu.


YUSUF ZAHİT-SAKARYA

Şu an resimdeki IBAN'a para yatırılabiliyor, sorun yok değil mi Ümit hocam?

05 Ağustos 2020 Çarşamba Saat 22:51
Sitemizin hiçbir vakıf, dernek vs. ile ilgisi yoktur. Sitede yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır. Sitemizde yayınlanan yazı ve yorumların sorumluluğu tamamen yazarına aittir.
Siteden kaynak gösterilmeden yazı kopyalanamaz.
Copyright © Cherkessia.Net 2009 İletişim: info@cherkessia.net